Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Comodo Dragon / Google Chrome

Bogdan Zwei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas oglądania filmików, czasami jest zła jakość, a czasami jest błąd "Shockwave przestał działać", co powoduje zawieszenie systemu, bądź (tzw.) Blue Screen. Jest to na obu przeglądarkach, a nie chciałbym zmieniać przeglądarki na inną, także szukam pomocy. Reinstallowałem ją 3 razy, w tym przenosiłem z dysku C na D i na odwrót >> nic nie dawało. Może ma ktoś podobny problem, albo wie, jak temu zaradzić? Szukałem także pomocy w internecie, lecz znalazłem tylko, że mogę wyłączyć podwójne wtyczki na tej "stronie internetowej" chrome://plugins/. Nic innego nie znalazłem, więc postanowiłem napisać temat na forum.

Dzieje się tak nawet do 12 razy dziennie (praktycznie raz na pół godziny).

Opublikowano

Tyle, że po blue screen'ie komputer się automatycznie wyłącza. Widać tylko jak wypełnia się blue screen i nie ma szans, żeby zrobić zdjęcie temu. Blue screen na szczęście nie wyskakuje za każdym razem, tylko raz na dwa dni.

Opublikowano

//refresh.

Teraz za każdym razem, jak włączę jakikolwiek filmik, komputer się zacina i nie odpowiada. Blue screenów już nie ma, a shock wave się psuje na samym włączaniu Chrome / Dragon.

Opublikowano

Teraz Google Chrome otwiera się po kilku sekundach. Liczyłem to przed chwilą, wyszło 5 sekund, a normalnie się otwierało zaraz jak się kliknęło. Problem z ShockWave nie ustaje, dalej to samo, a nawet gorzej. Nie mogę otworzyć więcej niż jednego filmiki, ponieważ komputer się zawiesza, albo wyskakuje błąd z ShockWave. Naprawdę nie mam już cierpliwości i muszę używać IE.

Komputer formatowałem około 25 minut przed napisaniem tego postu i dalej to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...